Dedikerad server

dedikerad server

Vad är en dedikerad server?

En dedikerad server används bara för din egen webbplats eller applikation. Du hyr servern av Sajthotellet men använder den som om den vore din egen. Den kan användas för en affärskritisk webbplats eller företagets intranät men utan behovet av en datatekniker på plats. Servern är färdiginstallerad med Windows eller Linux och färdig att användas när du får tillgång till den.

Din server placeras i Sajthotellets serverhall.

Fördelar med egen server

En dedikerad server ger dig mer frihet än ett vanligt webbhotellskonto. Det innebär ökad säkerhet, mer utrymme och bandbredd anpassad efter dina behov. Du får bättre prestanda eftersom det inte finns några andra kunder att dela processorkraften med.

Frihet

Installera egenutvecklade komponenter eller applikationer. Konfigurera och administrera servern precis som du vill. Styr servern via fjärrskrivbord eller ssh; installera en kontrollpanel och starta ett eget webbhotell - möjligheterna är oändliga.

Hårdvara

Sajthotellet erbjuder endast högkvalitativa servrar från ledande tillverkare såsom Dell och HP. Prisskillnaden är liten, men tillförlitligheten är högre än så kallade "no name"-servrar. Dessutom tecknas alltid serviceavtal så att defekt hårdvara snabbt blir utbytt på plats.

Prissättning

Bara det bästa är gott nog åt våra kunder. Sajthotellet erbjuder en kvalitativ tjänst som verkligen fungerar. Det går inte att välja bort exempelvis reservkraft och UPS - det är standard på Sajthotellet. Ett par hundralappar per månad räcker inte till en ordentlig server och än mindre till el, kyla och internetanslutning.

Övervakning

Givetvis kan Sajthotellet erbjuda övervakningstjänster som skickar ett larm till dig om något slutar fungera på din server. Upptäck eventuella problem själv så att du hinner åtgärda dem innan dina kunder drabbas.

Pris

Sajthoteller erbjuder dedikerade servrar från 1 395 kr per månad exklusive moms. Utvecklingen går snabbt framåt. Vi skräddarsyr ett paket efter ditt behov med den senaste tekniken och skickar en offert. Du får en bättre server idag än du fått för en månad sedan; därför finns inget exempel på hårdvara på vår hemsida.

Driftinformation

driftinformation.se finns information om planerade arbeten och eventuella driftstörningar om sådana skulle uppstå.

Kundservice

Telefon: 0771-319 319

E-post: support@sajthotellet.com

Nyheter

Sociala medier

2015-08-05

Följ Sajthotellet på Facebook eller Twitter.

SSL aktiverat

2015-08-04

Sajthotellet följer Googles rekommendation och aktiverar SSL för hela webbplatsen. Nu sker all kommunikation över det säkra protokollet https.

Ny hemsida

2012-07-09 Ny hemsida lanserad.

Efter mycket arbete presenterar Sajthotellet stolt en uppdatering av hemsidan.