Domäner

Domännamnet din identitet

Domännamnet är mer än bara adressen till din hemsida. Det utgör det centrala, själva essensen, av din identitet på internet.

Att skriva in www och domännamnet i webbläsaren bör leda till din hemsida. Samtidigt baseras e-postadresser på domännamnet.

Domän på köpet

När du tecknar webbkonto får du registrera ett nytt domännamn under någon av de vanligaste toppdomänerna (.se, .eu, .com, .net, .org, .info eller .biz) utan extra kostnad.

Sök domännamn


Ett bra domännamn

Eftersom domännamnet blir adressen till din hemsida bör det vara kort och lätt att komma ihåg. Det är en fördel om stavningen är självklar så att du kan förmedla namnet över telefon utan att behöva bokstavera det.

Även om det går att registrera domännamn som innehåller å, ä och ö är det en fördel om ditt domännamn inte innehåller dessa tecken.

Företagsnamnet med .se efter känns självklart idag. Men det kan också vara bra att komplettera med att registrera produktnamn eller generella ord. Ett företag som tillverkar stolar har förmodligen nytta av en hemsida på www.stolar.se

Driftinformation

driftinformation.se finns information om planerade arbeten och eventuella driftstörningar om sådana skulle uppstå.

Kundservice

Telefon: 0771-319 319

E-post: support@sajthotellet.com

Nyheter

Sociala medier

2015-08-05

Följ Sajthotellet på Facebook eller Twitter.

SSL aktiverat

2015-08-04

Sajthotellet följer Googles rekommendation och aktiverar SSL för hela webbplatsen. Nu sker all kommunikation över det säkra protokollet https.

Ny hemsida

2012-07-09 Ny hemsida lanserad.

Efter mycket arbete presenterar Sajthotellet stolt en uppdatering av hemsidan.